Datorită Powerup Premium veți obține chiar și 10 kg de muschi!

Datorită Powerup Premium veți obține chiar și 10 kg de muschi!

Pentru a consolida piept și Powerup Premium spate. Muschii din aceste zone sunt mai subtile, dar, atunci când veți fi corect de a consolida, în curând veți observa diferența. Încercați să efectuați următoarele exerciții: Banc de presa este excelent. Intinde-te pe bancă cu un băț. Ridicați tija, astfel încât acestea brațele complet întinse și, la rândul său. Faci 3 serii de 8 și cu fiecare următoarea serie, puteți adăuga mai mult de încărcare.

Ridicați Powerup Premium gantera pe un banc de pantă.

Powerup PremiumAcest tip de stand un pic Powerup Premium cu înclinare reglabilă, și vă permite de a consolida muschii diferit. Fă tot 3 serii de 8. Pixuri. Puneți mâinile pe podea în fața dvs. latimea umerilor, și trageți corpul drept. Îndoiți mâinile și la pământ. Corpul păstrați chiar și compactate. rotiți-l înapoi în sus. Incearca sa faci 50 de flotari.

Pentru a consolida picioare. Cel mai bun mod de a consolida muschii de la picioare și fese sunt genuflexiuni. Cea mai simplă formă a acestei practici se întâmplă acolo, că este ușor și încet în genunchi, până când fesele nu vor fi aproape atingă solul. Apoi ridicați-l în sus, și toate din nou. Găsiți 50 e cu ele pe mușchii picioarelor, fese si coapse. Puteți încerca următoarele variante:

Genuflexiuni cu gantere powerup premium sau cu un băț. Aceste utilizați același mecanism ca și în cazul standard, dar înainte de ele, tinand o gantera sau o bara, o vesta. Dacă doriți să mai simplu, alternativa, țineți gantere pe părțile laterale ale corpului, dar nu înainte de alăptare.

Antrenează mușchii abdominali. Dacă doriți să aveți pe abdomen, în timp ce sunteți la el te poți aștepta, dar aceste exerciții vă vor ajuta să atinge acest obiectiv. Genuflexiuni. Intinde-te pe podea, ridicați piept pana la genunchi cu ajutorul muschilor abdominali, iar aceasta, la rândul său, la pământ. Pentru a găsi aceste exerciții de cincizeci de ani. Genuflexiuni cu rezistență. Nu ia în mâinile gantere, pentru a avea mai multă rezistență.

Bord. Intinde-te pe burta pe pământ. Lovi Powerup Premium cu piciorul spate, cu mâinile de podea și ridicați de pe antebraț. Numai să ai pe mână și pe șosete și încercați în această poziție pentru a rezista cât mai mult posibil. în fiecare zi. Credeți că atunci când te vei întări în fiecare zi, vei fi mai rapid, pregătite de muschi? Dar nu este așa. Adevărul este că mușchii trebuie să se întărească mai des decât de două ori pe săptămână. Masa musculara într-adevăr apar în repaus, când mușchii se relaxează și corectarea, după un antrenament, așa că odihna este la fel de importantă ca și antrenament. Când nu-ți dea muschii suficient timp pentru vacanță

Efectuați exerciții în Powerup Premium mod corect.

Powerup PremiumEste important de a învăța poziția corectă pentru fiecare cvik pe care doriți să facă. Cel mai bine este de a practica de la început cu un antrenor care știe foarte bine cum să facă acest lucru, iar el te poate duce. Daca nu ai antrenor, găsiți un Powerup Premium video cu exercitii de pe internet, sau cere sfatul kulturistu. Exerciții ar trebui să înceapă cu complet întinse, și nu cu mâinile. Ar trebui să fie în măsură să finalizeze toate cvik corect. Dacă aceasta este, probabil, prea mare greutate.

Nu mâncați alimente grase. Dacă doriți să aveți o mare de mușchi, aveți nevoie pentru a mânca o mulțime de calorii, care, cu toate acestea, nu înseamnă că puteți mânca tot ce vă vine în minte. Când veți mânca feluri de mâncare, după care puteți obține de grăsime și de mușchi, pe care atât de mult lucrezi, sub un strat de grăsime, acestea vor fi, în general, nu sunt vizibile. Când arde grăsimea, vei avea muschii mai vizibile. De aceea, evitați următoarele feluri de mâncare:

Mănâncă mai multe proteine. Când posilujete, pentru a avea muschii mai mari, trebuie să există o mulțime de proteine. Cea mai buna sursa de proteine este carnea, dar trebuie să există și alte produse care conțin o mulțime de proteine, de exemplu Carne, pasăre, pește, carne de vită, carne de porc și alte tipuri de carne. Mananca slaba, carne organice, care nu conține hormoni. Ouă. Ele sunt foarte nutritive și conțin o mulțime de proteine. Leguminoase. Mananca o varietate de tipuri de fasole, linte și mazăre. Acest lucru excelente surse de proteine. Spanacul, varza și alte legume. Conține proteine, dar, de asemenea, o mulțime de vitamine și minerale, de care organismul are nevoie.

Ar trebui să ia suplimente alimentare. De exemplu, creatina oferă o mulțime de proteine, care vă va ajuta să obține mai multe musculare. Acest lucru vă va ajuta să vă pentru a accelera procesul de a construi musculare și pentru că este natural și absolut sigur. Trebuie doar să respecte doza corectă. Poti cumpara creatina sub formă de pulbere. Puteți să-l amesteca cu apă și de 3-4 ori pe zi, această băutură poate bea. Vorbeste cu vreun medic si intreaba-l ce suplimente ar trebui să ia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*